Over mij

“Het zelfvertrouwen kan behoorlijk  worden aangetast door dunner wordend haar of kaalheid. Een verzorgd en mooi kapsel geeft dan net dat beetje meer zelfvertrouwen.

In 1979 ben ik begonnen in het kappersvak. Als ambulant kapster kom ik bij de mensen thuis. Ook werk ik als zorgkapster in verzorgingshuis St. Jozef in Meijel. Het kappersvak vraagt een mensgerichte en vakbekwame benadering. Deze werkwijze leidt tot mooie resultaten en tevreden klanten.

De contacten met klanten met een bijzondere haarvraag, motiveerden mij om me te specialiseren in het aanbieden, maken en verstellen van haarwerken en pruiken. Een gedegen opleiding en regelmatige bijscholing zorgen jaarlijks voor een SEMH erkenning van mijn bedrijf Bouclé Haarwerken. Deze officiële erkenning garandeert de klant deskundigheid en professionaliteit. Mensen te laten stralen met een mooi en bijpassend kapsel, is de kroon op mijn werk.

Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Nederweert. Van dichtbij weet ik hoe het is als mensen hun haar (dreigen te ) verliezen. Schaamte, verminderd zelfvertrouwen en onzekerheid treden op. Ik zie het als mijn taak en opdracht de klant van een mooi kapsel te voorzien. Maar  niet nadat daaraan een zorgvuldig persoonlijk adviesgesprek is vooraf is gegaan. In dat gesprek kunnen we samen bepalen wat in uw situatie de meest geschikte oplossing is. Desgewenst kom ik bij u thuis. Dat maakt een lastig gesprek net iets makkelijker.”