Wanneer besluit u tot de aanschaf van een haarstuk?

Die keuze is niet gemakkelijk. Voordat u die keuze heeft gemaakt, bent u wellicht al over enkele emotionele en psychische drempels heen gestapt. Deskundig, professioneel en vertrouwd advies is dan van het grootste belang om te bepalen welk product en welke behandeling voor u het meeste resultaat oplevert.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een juist haarstuk vraagt een zorgvuldige oriëntatie. Maak daarom vrijblijvend een afspraak, via mail (info@bouclehaarwerken.nl) of telefonisch (06- 431 490 84). In principe kom ik binnen vijf dagen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.  Dat kan op uw huisadres zijn, of op een andere door u gekozen locatie. Ook laat ik u enkele voorbeelden zien. Ik informeer u over de voor- en de nadelen van een bepaalde keuze, de draagbaarheid, onderhoud en verzorging, de wijze van bevestiging, de kosten en vergoedingen. Samen bespreken we wat voor u de beste optie is.

Proefmodellen en prijsopgave

In samenspraak worden er voor u een aantal proefmodellen besteld die u kunt passen.
Tegelijkertijd ontvangt u van mij een prijsopgave van de aangegeven modellen, incl. verstelwerk.
Het uiteindelijk gekozen haarwerk wordt door mij versteld en passend gemaakt op basis van de door mij opgenomen hoofdmaten.

Levering

Het uiteindelijke product wordt persoonlijk geleverd. De levertijd van confectiehaarwerk is 2 dagen. Voor maathaarwerk staat een levertijd van maximaal 12 weken.
Bij levering ontvangt u tevens een uitgebreide instructie over de wijze van bevestiging, onderhoud, styling en verzorging van het haarwerk.

Nazorg en service

Na enkele dagen neem ik contact met u op om te informeren naar het draagcomfort van het product. Mochten er verbeteringen wenselijk zijn, dan worden die door mij doorgevoerd, zodat u in volle tevredenheid kunt genieten van een goed verzorgd en passend haarwerk.
Voor overige vragen over gebruik, onderhoud en bevestiging kunt u te allen tijde contact met mij opnemen.

Haarwerk reserveren

Bij ziekte of medicatiegebruik kan haarvermindering optreden. Dat gebeurt echter niet in alle gevallen. Om zichtbare kaalheid te maskeren, is het mogelijk om kosteloos een haarwerk te reserveren voor een bepaalde periode.